середу, 1 лютого 2017 р.

ВЕБ-підтримка

Сервіси, що стануть у нагоді під час створення веб-квесту
You Tube

Ребус 1

Як зробити скриншот екрану

Мозаїка слів (хмаринки слів)

Сервіс Imagechef. com. Інструкція

Створюємо пазли

Сервіси створення пазлів онлайн: огляд можливостей

Генератор QR- кодів

Онлайн-сервисы создания кроссвордов

Он - лайн кросворди

ВЧИМОСЬ СТВОРЮВАТИ ОН-ЛАЙН ІНТЕРАКТИВНІ ВПРАВИ!


1.Використання сервісу Web 2.0.

  

Вправа «Склади пазл»



  
2. Вправа  «Вставити пропущені букви».


 Режим доступу : http://LearningApps.org/display?v=p1tvfaxu501  


Сервіси WEB 2.0 для вчителя і не тільки...

Шановні колеги, сьогодні в Інтернет-мережі існує багато можливостей в щодо створення та зберігання різноманітних та якісних презентацій, віртуальних книжкових виставок, опитувань, віртуальних класів, дидактичних ігор, інтелект-карт, відео, слайд-шоу тощо. На сайті "Открытый класс. Сетевые образовательные сообщества" представлено зведену таблицю  багатьох з них. 


Сім платформ для створення тестів

Без тестів не обходиться жоден викладач - все частіше проводять он-лайн опитування та тестування. В опитування можна вставляти картинки та відео, змінювати формати завдань можна до безкінечності. Edutainme представили сім сервісів які полегшать підготовку та проведення тестування.


Інтерактивні методи навчання

Нова інформаційна ера визначає нові цивілізаційні стандарти. Завданням освіти є перенесення знань у свідомість учня, вміння успішно їх застосувати у всіх сферах життя. Пропоную ознайомитися з посібником  за редакцією Петра Шевчука та Пшемислова Фенриха "Інтерактивні методи навчання". Вони не лише покращать вашу роботу, але допоможуть сформувати партнерські відносини з учнем, навчать співпраці, дозволять природним способом досягнути стардатнів демократичної культури.


14 онлайн ресурсів для викладачів та студентів

Сьогодні неможливо навчатися так, як було раніше. Майже щодня виникають нові технології, інструменти  онлайн ресурси завдяки яким можна навчатися цікавіше, більш змістовно та ефективніше.

Ресурси з он-лайн курсами, додатками, засобами для створення презентацій та багато іншого.


Створи сайт безкоштовно

Безкоштовний контент jimdo.com , що допоможе Вам створити свій особистий сайт, який зможуть побачити і використати Ваши учні. Є можливість редагування використовуючи додатки для iPhone nf iPad. Завдяки модулю ПОДІЛИТИСЯ він буде доступний через Twitter та Facebook. 


Безкоштовний конструктор сайтів

Більш ніж 49 мільйонів користувачів у всьому світі обрали платформу Вікс для створення своїх особистих та оригінальних сайтів. Потрібно зробити лише  три кроки:
  • Обрати шаблон
  • Налагодити його за своїм бажанням
  • Викласти його в Інтернеті


Як працювати з інтелектуальною картою

Програма MindManager - це візуальний засіб який може бути з успіхом використаний в начальному процесі. В його основу закладено концепцію складання інтелект-карт, що базується на візуалізації інформації. Саме це сприяяє більш ефективному її сприйнятю та відтворенню. Програму можна викристовувати при підготовці уроків, статей, плануванні, розробці проектів, складанні навчально-методичних посібників.  Ви можете навчитися з нею працювати самостійно, але пропоную ознайомитися з виданням В.Ф. Одиночко та В.В. Сидорика "Создание мультимедийных приложений в среде MindManager", матеріал якого викладено системтично та послідовно.


Як зробити власне портфоліо

Портфоліо - це професійне досьє, віртуальна модель фахівця. З’явилося багато засобів щодо найкращого подання себе. Сьогодні портфоліо - це контент-маркетинг конкретної людини. Пропоную 23 сервіси, що доможуть зробити власне портфоліо.



Сервіси для відеопрезентацій

Якщо Ви бажеєте, щоб уроки були більш цікавими, змістовними та викликали позитивні емоції в учнів, рекомендую скористатися відеопрезентацію. Наведені сервіси допоможуть зробити справжній мультиплікаційний фільм. Деяки з них безкоштовні.



Готові шаблони та фони для презентацій 

Якщо Вам потрібно зробити сучасну та неповторну презентацію з якогось предмету, то зверніть увагу на сайт Готових шаблонів і фонів для прещентацій powerpoint. Потрібно тільки обрати фон, що сподобався та відповідає темі уроку та розпочати створення своєї особистої неповторної презентації.Дивитися


Ще один корисний сайт, що допоможе Вам у створенні презентацій та відеопрезентацій: чотири відмінних сервіса до Вашої уваги. Дивитися




До уваги педагогів цікаві сервіси,
які допомагають зробити навчальний процес цікавішим

Створення мозаїки зі слів, візуальна поезія 
Генератор кросвордів 
Фабрика кросвордів 
Створення інтерактивних малюнків, карт подорожей 
Стрічка часу 1Стрічка часу 2
Генератор пазлів( дуже цікаво)
Сервіс для створення тестів до відео 
Інфографіка
Чудові фотоколажі
Візитки 
Банер 
Мобільний телефон стане у нагоді на уроці  
Складайте тести з мобільного 
Конструктор опитувальників, тестів 
Створення тестів (багато готових завдань) 
Дидактична гра  
Відеоскрайбінг онлайн
(Матеріал взято з блогу Світлани Токаж)

Сервіс для створення мотиваторів та демотиваторів
           
Необычные слайд-шоу с сервисом Kizoa
 ThingLink                                          
  ThingLink  - сервіс, що дозволяє перетворювати статичні картинки в 
інтерактивні об'єкти, де для кожного об'єкта на зображенні можна вибрати та установити посилання на веб-сторінку, презентацію, відео і т. п/
                                                   

2 коментарі:

  1. Дуже корисна інформація для роботи. Дякую

    ВідповістиВидалити
  2. Здравствуйте!

    Где я могу найти контент маркетинг под это SEO продвижение? http://www.idg.net.ua/seo/ Очень нужно понять как и сколько писать контента под мою стратегию интернет продвижения. Может быть Вы сможете мне подсказать? Очень буду рад если дадите дельный совет.

    ВідповістиВидалити