четвер, 20 квітня 2017 р.

Відкритий урок з використанням "хмарних" технологій у 7-А класі

19 квітня 2017 року до нас на урок "Узагальнення та систематизація знань з теми: "Самостійні частини мови" завітали вчителі української мови і літератури закладів освіти Запорізької області, які зараз проходять курси підвищення кваліфікації при МДПУ ім. Б.Хмельницького на чолі з методистом ЗОІППО Корицькою Галиною Романівною. На уроці учні закріпили та перевірили свої знання про самостійні частини мови, вдосконалили навички правопису, розвивали уважність, кмітливість, згадували національні символи та традиції українського народу та звернулися до найпоширенішого виду декоративно-ужиткового мистецтва - вишивки.



2 коментарі:

  1. Тетяно Миколаївно, молодець! Сучасно, креативно, актуально!!! Дуже цікавий та пізнавальний урок, як для вчителів так і для учнів, який пройшов на "одному диханні".Завжди приємно, що є такі ТАЛАНОВИТІ вчителі!Дякую!Так тримати!

    ВідповістиВидалити
  2. Наталіє Миколаївно, дякую за теплі та щирі слова!Приємно, що Вам сподобався урок, а найголовніше - він сподобався учням. Намагаюся на кожному уроці знайти "родзинку", щоб зацікавити учнів до навчання. А як це у нас виходить - дізнаємось з часом.Чи не так, семикласники?!

    ВідповістиВидалити